Tentenverhuur

Wij hebben unieke dome tenten die steeds met de beste service afgeleverd worden. Deze kunnen voor een kleinere oppervlakte van 5m² gebruikt worden maar kunnen alsook met elkaar verbonden worden tot een groot geheel.

Voor elk evenement

Of u nu een tuinfeest, bedrijfsfeest, festival of om het even welk evenement geeft kunnen wij de gepaste tent voorzien.Onze tenten zijn er in verschillende maten, te huren per stuk of meerdere met elkaar verbonden.

Unieke look

Onze dome tenten zijn te herkennen aan hun onderscheidend en modern ontwerp, de ronde vormen en de robuuste buisvormige structuur.

Service opzetten afbreken aankleden feestmaterialen

100% Service

Wanneer u een partytent bij ons huurt wordt deze bij u geleverd, opgezet en vervolgens terug afgebroken en afgehaald. Indien nodig kunnen wij zijwanden voorzien om de tent ook luchtdicht te maken.

Graag een vrijblijvende offerte?

Via onze webwinkel kan u selecteren welke tent(en) bij uw evenement past. Wij hebben verschillende maten die tevens met elkaar verbonden kunnen worden. Ook zijn er zijwanden te bestellen die de tenten winddicht kunnen maken. Wil je onze tenten bekijken? Klik dan hier rechts om naar de webwinkel te gaan.